Fra en ny troskab formel til at gemme og budgettering, at ‘myRA’ vaner konto, her er hvordan du kan spare penge og grøft at hold dig tilbage. Vidste du, at ved hjælp af en hårbalsam produkt fungerer så godt hvis ikke bedre end dyre barbering geler? Du vil også opleve lavere priser skønhedsprodukter, der fungerer bedre end de højere priser mærker. Bare sørg for at de produkter, du køber indeholder vigtige vitaminer som A og E.

Når beslutter du ønsker måske at overveje ekstra udgifter, og hvis du vil medtage dem i dit nødfond. Hvis du falder på hårde tider kan du ende med at beslutte at give afkald på ekstra udgifter som kabel-tv eller ugentlige aften i byen. Eller stadig kan du holde disse ting. Bare sørg for du kommer til en ærlig beløb, som du kunne virkelig ud af hvis du skulle.

Hver uge vi vælge en top diskussion fra forumet gæld gratis Wannabe, men dette er kun toppen af isbjerget; på ethvert tidspunkt hundredvis af mennesker giver hinanden hjælp og support. Nogen kan deltage; Du skal bare være ærlig og klar til at løse problemet.

Jeg fortæller ikke dig at bare forlade dit job uden en plan, men hvis du er underbetalt og kæmper finansielt, kan det være tid til at overveje at skifte selskaber. Dette gælder især, hvis du har gjort det klart for din chef, at du ikke får betalt nok og ikke gøres noget.

Tjek online community grupper såsom Freecycle og Freegle før de når din tegnebog. Disse websteder tillader mennesker i dit område tilbyde op uønskede elementer, fra pladespillere til vaskemaskiner, gratis. Ideen er, at det er så meget om at give som modtager så sørg for du spiller spillet.

Også med tøj. Jeg køber neutrale farver uden logoer, osv. for eksempel, har jeg et par sorte snow bukser i alle størrelser. Både mine drenge og min datter kan alle bære dem før jeg sælge dem til forsendelsen. Samme med vinter og gummi støvler. Hvis de er noget, du kun bruge et par måneder, men skal have og du har blandet køn, stick med sort eller rød snarere end at gå til pink.

Uanset hvem du køber fra, kan du være unormal og spare penge ved at shoppe rundt hvert år eller så for forsikring. Jeg har sparet over $530/ år for den samme dækning ved at få Bilforsikring citater på en regelmæssig basis. Nu er der noget at sige til at finde en top-rated forsikringsselskab – det kan ikke være værd at gemme $50/ year at skifte til en frygtelige virksomhed, så brug din egen dømmekraft.

Forberede en finansiel nødhjælp er én ting, de fleste mennesker ikke har noget imod for at overveje. Denne opgave måske vanskeligt især til dem, der får lige det nøjagtige beløb af penge fra deres månedlige indkomster. En situation, hvilket sker hurtigst muligt før dine øjne med dig fanget uforberedt vil sætte dig ind i problemer.

Gemme en nødfond i en regelmæssig kontrol eller opsparingskonto, der du afsat til nødsituationer. Hvor meget du skal have i dit nødfond afhænger din indkomst streams (de færre indtægtskilder, jo mere du har brug for i dit nødfond). Det største punkt at tage væk her er, at du har nogle kontante penge afsat til nødsituationer.

Lavere ende laptops normalt vare ikke så længe, så vil du sandsynligvis nødt til at erstatte det tidligere end du ønsker en højere ende laptop, der er bygget til at vare længere. Må ikke dømme køb lige fra prisen. I stedet tænke på den værdi, du får fra dem over tid; det vil spare dig penge.

Kategorier:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *