En masse mennesker køber gensidige fonde, investere i aktier, gamble i futures og optioner. Jeg vil opfordre dig, skubbe dig, beder dig om at være tro mod din månedlige investeringer. Hvis vi skulle se på hele historien om aktiemarkedet — går tilbage til 1926 — og gennemførte det samme eksperiment i ti år blokke, dine chancer for at miste penge henlægge til 6,1%.

Som du komme i gang med din aktiemarkedet drømme, så sørg for at fokusere på hot lagre. Selv om de er årtier fra pensionering, får de fleste investorer ophidset, når lager priser anledning (og panik når de falder). Den velhavende anerkender dette, og aldrig falde i kærlighed med deres lagre, Hardin påpegede.

Normalt hvad sker er, at nye investeringer går, hvor vi skal øge. Hvis du føler dig overvældet, men ønsker at begynde at investere, jeg vil opfordre dig til at se på gavn det er den nemmeste måde at komme i gang i aktiemarkedet og bekendt introduktion er nøglen.

Jeg er temmelig risiko tolerant, men jeg har ikke viden til at investere i enkelte bestande. For en meningsfuld svaret skal du spørge dig selv, hvad din hensigt med investeringen er. Hvis du håber at gøre en hurtig sorteper, så ja, er det meget risikabelt. Regel nummer et som investor er altid gøre dine egne vurderinger af de selskaber, du investerer i. Du kan ikke lykkes forver bare ved at investere i de samme selskaber, som “guruer” investere i.

En besked, der lyder investeringer viden, finansielle færdigheder og intelligente penge vaner kan hjælpe millioner af mennesker over hele verden opnå finansiel sikkerhed, frihed og føre bedre liv for sig selv, deres familie og deres kære. Jeg er klar over they’re mere spekulative end blue-chip aktier, men nogle mennesker synes at gøre et drab på dem.

Som du forhånd i din viden og erfaring med muligheder, du kan være overrasket over at opdage, hvor meget lager du kan tage kontrol over for relativt små mængder af penge og risiko. For eksempel, havde mange angel-investorer i USA investeret deres penge i aktier af Facebook, da det populære sociale netværk website var forholdsvis ny i branchen.

Som tab mount, skubber angst investorer at forsøge at undgå yderligere tab af sælger. Jeg siger dette, fordi hvis du investerer $1 og den vokser på 8% årligt, vil det tage 173 år indtil du millionær aktiemarkedet. Ikke alle udbytte lagre er så kraftig som Altria, men mange har hvad det tager for at bringe rigdomme til patient investorer.

Ved at investere øge vi den samlede rigdom af en økonomi. Hvis du kan identificere de næste Fortescue metaller eller Commonwealth Bank, før de ramte deres skridtlængde, vil koncentrere din portefølje i disse få aktier maksimere dine chancer for at blive rig. Efter et år af kører hans virtuelle portfolio, besluttede hans mor, en tandlæge, og hans far, der kører en metal skrotvirksomhed, deres søn kunne blive betroet med rigtige penge til en værdi af £27.000.

Nogle fondsforvaltere mener at folk er ikke så forskellige, når man ser på de fejl, de begår typisk som investorer. Du kan springe halvdelen af arbejdet på investering planen oprettelsen trin når de investerer med gavn. De bestande, som du køber, er ejerskabet indsatserne i de virksomheder, du køber bestand af. Disse virksomheder kan gå konkurs.

De forbeholder deres afgiftspligtige konti for vækstinvesteringer, der producerer lidt at ingen udbytte. Da aviserne historier om almindelige mennesker – som chauffører, tjenestepiger, og lærere – gør millioner ned af aktiemarkedet, voksede iver at købe aktier eksponentielt.

Kategorier: Finans og økonomi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *