Shop for bredbåndsinternet, mobilbredbånd, ADSL og dial-up Internetservice til overkommelige priser. Vi vil sammenligne alle udbydere med tilgængelige pakker baseret på første år koste for at vise dig de billigste tilbud i dit område, og vi kan også rådgive dig om de hurtigste tilbud i dit område, eller den bedste værdi kombineret bredbånd, telefon og TV pakke hvor du lever.

Kabel: Denne leveringsmetode stadig dominerer i USA Det er alment tilgængelig, giver adgang til højhastighedsinternet 25Mbps eller bedre til mere end 82% af nationen, og er praktisk for mange kunder, blot fordi de kan kombinere tjenester via internet og TV bundter.

Det er svært at holde styr på alle de forskellige bredbånd udbydere i Det Forenede Kongerige. Først er der de førende mærker som BT, Sky og Virgin Media, med deres væld af bredbånd tilbud så der er konkurrenter som forhandlere, mobil telefonselskaber og energileverandører, der har været at komme på handling i de seneste år.

I midten af pakningen er store navne som Comcast Xfinity (6,9) og spektrum (6.8) â €”den førstnævnte er landets største internetudbyder; sidstnævnte er den nye uber-ISP dannet ved en fusion af chartret, Time Warner Cable og Bright House netværk, at skabe den næststørste ISP i USA. Opdrager langt bagud, tre internetudbydere modtaget samlede tilfredshed ratings nedenfor 5.0: Verizon DSL (4.8), Frontier DSL (4.5) og Windstream (4.4).

Det ville betyde data fra AT&T’s trådløse vaner og hjem bredbånd kunder ville være underlagt regler, men ikke data om AT&T’s DirecTV brugere eller brugere af HBO nu app, som ville komme med fusionen med Time Warner, f.eks.

Fordi niveau 3 og Cogent allerede har peering relationer med billigt internet udbydere, har disse selskaber argumenteret for, at selv når trafikken stiger på deres netværk fra deres tilbud til at levere Netflix trafik de bør stadig have samme løsning-gratis peering forholdet med bredbånd udbydere, som de havde tidligere.

Og husk at bredbånd tjekke, hvor du er før du vælger din foretrukne forbindelse, som kabel og fiber netværk endnu ikke er installeret i alle dele af Det Forenede Kongerige. Sætte bare dit postnummer ind, og vi vil liste de bredbånd tilbud om tilbud hvor du bor.

Den broadband service, der vil være bedst egnet til dine behov vil afhænge af en række forskellige faktorer, herunder dit budget, hvor meget du gå online, hvor mange personer i din husstand gå online på én gang, og hvilke aktiviteter du deltage i på internettet.

Data sikkerhedsbestemmelserne hvis drift har nu blevet standset på baggrund af et ophold andragende af udbydere omfatter kravet om, at Bredbånd internetudbydere engagere sig i rimelig data sikkerhedspraksis og levere data anmeldelse af brud krav.

Kategorier: Finans og økonomi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *